Διάψευση της Μπενφίκα για αποχώρηση του Ζεσούς

Κατηγορηματικά διέψευσε η Μπενφίκα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζόρζε Ζεσούς να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την τεχνική της ηγεσία, όπως και τις φήμες ότι βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του.

Διάψευση της Μπενφίκα για αποχώρηση του Ζεσούς

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της Μπενφίκα μπροστά στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Ζόρζε Ζεσούς θα αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία της ομάδας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Μάλιστα, φήμες ανέφεραν παράλληλα ότι οι «αετοί» βρήκαν ήδη και τον διάδοχο του 67χρονου προπονητή στο πρόσωπο του Πέπα, που βρίσκεται στον πάγκο της Γκιμαράες και που στο παρελθόν είχε βρεθεί στις ακαδημίες της Μπενφίκα (2011-2013).

Οι «αετοί» χαρακτήρισαν «επαναλαμβανόμενα ψέματα» τα συγκεκριμένα σενάρια και ξεκαθάρισαν ότι ο σύλλογος δεν προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ζεσούς, αλλά ούτε και έχει επαφές με άλλους προπονητές.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μπενφίκα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στο -1 από Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ισοβαθμούν στην κορυφή έπειτα από το πέρας 11 αγωνιστικών στην κατηγορία.

Παράλληλα, βρίσκεται στην 3η θέση και του 5ου ομίλου του Champions League και συνεχίσει να διεκδικεί με την δεύτερη της κατάταξης Μπαρτσελόνα την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.