Τζέραρντ: «Είμαι πολύ πεινασμένος για τίτλους»

Ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από τη μετακίνησή του στους «χωριάτες» και εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Τζέραρντ: «Είμαι πολύ πεινασμένος για τίτλους»

Πανευτυχής για το νέο «βήμα» στην προπονητική του καριέρα παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος άφησε τον πάγκο της Ρέιντζερς για να επιστρέψει στην Premier League και να αναλάβει τα «ηνία» της Άστον Βίλα. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλική ομάδας, ο Άγγλος τεχνικός σημείωσε:

«Νομίζω ότι η Άστον Βίλα πουλάει πολύ καλά τον εαυτό της. Πρόκειται για έναν εμβληματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο που τον γνωρίζω πολύ καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του, που θα μπω στο προπονητικό κέντρο και θα ξεκινήσω.

Είμαι πολύ πεινασμένος για τίτλους, πολύ φιλόδοξος και η αρχή δεν αργεί να έρθει. Πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος μου ταιριάζει, γιατί γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί. Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα και πίεση για να κερδίσω, αυτό είναι κάτι με το οποίο ζω από την ηλικία των 17-18 ετών.

Λοιπόν, για μένα είναι σημαντικό να τους κάνουμε όλους να έρθουν πιο κοντά και να ενωθούν και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε συναρπαστικά πράγματα μαζί».