Επίσημο: Ο Ντιν Σμιθ ανέλαβε τη Νόριτς

Ο Ντιν Σμιθ είναι και επίσημα από το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο νέος προπονητής της Νόριτς. Μαζί του και ο Κρεγκ Σέξπιρ.

Επίσημο: Ο Ντιν Σμιθ ανέλαβε τη Νόριτς

Ανακοινώθηκε από τη Νόριτς ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Ντιν Σμιθ αποτελεί και επίσημα τον νέο προπονητή των «καναρινιών».

Ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα είναι λοιπόν και με τη βούλα ο προπονητής της ομάδας του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη. Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 50χρονο προπονητή, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Προφορική συμφωνία της Νόριτς με τον προπονητή Ντιν Σμιθ

Ο Σμιθ είχε απομακρυνθεί πρόσφατα από τον πάγκο της Άστον Βίλα ύστερα από μια τριετία, με τη Νόριτς να αποτελεί τον τέταρτο σταθμό της καριέρας του 50χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει δουλέψει και σε Γουόλσον, Μπρέντφορντ στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως τα «καναρίνια» τερμάτισαν πριν από μερικές ημέρες τη συνεργασία της με τον Ντάνιελ Φάρκε.

Νόριτς: Απολύθηκε ο Φάρκε μετά την πρώτη νίκη στην Premier League

Βοηθός του θα είναι στον πάγκο, ο Κρεγκ Σέξπιρ, ο οποίος έχει διατελέσει ως βοηθός προπονητή στους πάγκους των Έβερτον, Λέστερ (στις «αλεπούδες» και ως πρώτος), εθνικής Αγγλίας, Χαλ, Γουεστ Μπρομ, Γουότφορντ.

Ο Σέξπιρ ήταν φυσικά και στην Άστον Βίλα, ως άμεσος συνεργάτης του Ντιν Σμιθ. Οι δυο τους λοιπόν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αυτή τη φορά στον πάγκο της ομάδας της Νόριτς.