O Τζακ Γκρίλις επέστρεψε τραυματίας στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Τζακ Γκρίλις αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας με πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αντίκτυπος στο μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ στους «πολίτες».

O Τζακ Γκρίλις επέστρεψε τραυματίας στη Μάντσεστερ Σίτι

Δίχως τον Τζακ Γκρίλις συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας για το αυριανό (15/11) παιχνίδι με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο στον 9ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα, από την αποστολή των «λιονταριών» τέθηκε εκτός και ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Όχι όμως λόγω τραυματισμού, αλλά για «προσωπικούς λόγους» όπως ενημέρωσε η αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από το Μάντσεστερ υποστηρίζουν πως η εξέλιξη με τον τραυματισμό του Τζακ Γκρίλις είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει το μέλλον του Στέρλινγκ στη Σίτι, κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον τελευταίο να αποχωρεί από τους «πολίτες» κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνεται, το πρόβλημα του Γκρίλις πρόκειται να βάλει «φρένο» στην αποχώρηση του Στέρλινγκ από την ομάδα, παρότι ακόμα δεν έχει γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός.