Τραυματίας και ο Χέντερσον στη Λίβερπουλ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας και επέστρεψε στη Λίβερπουλ για να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις.

Τραυματίας και ο Χέντερσον στη Λίβερπουλ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Λίβερπουλ, η οποία είδε έναν ακόμα παίκτη της να τραυματίζεται κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το πρόβλημα που αποκόμισε ο Σαντιό Μανέ στο παιχνίδι της Σενεγάλης με αντίπαλο το Τόγκο, πλέον νοκ άουτ τέθηκε και ο αρχηγός των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο 31χρονος διεθνής Άγγλος μέσος χτύπησε κατά την διάρκεια της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και τέθηκε εκτός αποστολής για το αυριανό (15/11) παιχνίδι των «λιονταριών» με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Χέντερσον επέστρεψε στη Λίβερπουλ και πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του, όπως επίσης και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.