Περέιρα στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε: «Να νικήσουμε τη Γαλατασαράι»

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι τονίζοντας πως πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη.

Περέιρα στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε: «Να νικήσουμε τη Γαλατασαράι»

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, την οποία περιμένουν δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι, ενώ για το Europa League παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Βίτορ Περέιρα έδωσε το μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα ματς που έχει μπροστά της η Φενέρ και εστίασε περισσότερο σε αυτό με τη Γαλατά. «Είναι καιρός να σηκώσουμε κεφάλι στο πρωτάθλημα. Το ντέρμπι με τη Γαλατασαράι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Αν θέλουμε να κρατήσουμε ξανά τους οπαδούς μας κοντά μας πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι με τους τρεις βαθμούς», είπε ο Βίτορ Περέιρα στους ποδοσφαιριστές του.

«Κάναμε λάθη, δεν είχαμε τύχη και χάσαμε βαθμούς. Δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν. Είμαστε κάτω από τον μέσο όρο βαθμολογίας που είχαμε υπολογίσει. Το ντέρμπι με τη Γαλατασαράι είναι σημείο ανάκαμψης για εμάς», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Για τη Φενέρμπαχτσε ξεκινάει μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα με Γαλατασαράι, Ολυμπιακό και Γκεζτέπε. Είναι ματς που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του Περέιρα και αρκετών στην ομάδα.