Τότι: «Δεν είναι ο Μουρίνιο το πρόβλημα στη Ρόμα. Πρέπει να μείνουμε κοντά του»

Την στήριξή του προς το πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν.

Τότι: «Δεν είναι ο Μουρίνιο το πρόβλημα στη Ρόμα. Πρέπει να μείνουμε κοντά του»

Το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο έπλεξε σε δηλώσεις του ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, παρά την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί ο Πορτογάλος προπονητής για τα αποτελέσματα των «τζιαλορόσι» τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Ρωμαίοι μετρούν πέντε ήττες στο φετινό Καμπιονάτο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -13 από τις Νάπολι και Μίλαν που ισοβαθμούν στην κορυφή. Παράλληλα όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά για τον σύλλογο της Ρώμης ούτε στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Conference League, έχοντας μάλιστα διασυρθεί με το βαρύ 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ.

Παρόλα αυτά, ο Τότι εξέφρασε την στήριξή του στον Μουρίνιο και υπογράμμισε ότι ο σύλλογος πρέπει να στηρίξει τον Πορτογάλο προπονητή.

«Δεν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο το πρόβλημα για την Ρόμα. Νομίζω πως αν λέμε πως ο Μουρίνιο είναι η αιτία που η ομάδα δεν πηγαίνει καλά τότε κάνουμε μέγα λάθος. Εάν βάλουμε μαζί όλους τους προπονητές της Serie A δίπλα στον Πορτογάλο, δεν τον φθάνουν σε τίτλους και παραστάσεις.

Μπορεί να συμβουλέψει τους πάντες. Η Ρόμα πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει συνεχώς νέα κίνητρα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, τι πρέπει να πει στην ομάδα του. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και κοντά του», ανέφερε σχετικά μιλώντας στο «SkyItalia».