Επιμένει για Ζιντάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά τους ενδοιασμούς του Γάλλου τεχνικού.

Επιμένει για Ζιντάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι κι αν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραμένει ακόμα στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου συνεχίζει την αναζήτηση για την αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» του Λονδίνου, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιμένουν για την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν και προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε να πείσουν τον Γάλλο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο «Ολντ Τράφορντ».

Όπως σημειώνεται, ο Ζιντάν δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, αφού έχει αμφιβολίες για το αν η ανάληψη της ομάδας θα ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ τον θεωρούν τον καταλληλότερο για να καθίσει στον πάγκο και φιλοδοξούν από τις μεταξύ τους συζητήσεις να τον πείσουν τελικά να πει το «ναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο «Ζιζού» παραμένει ελεύθερος έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα από την Γαλλία τον ήθελαν να «γλυκοκοιτάζει» την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Όσον αφορά τη Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League έπειτα από το πέρας 11 αγωνιστικών στον θεσμό, με απολογισμό 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και 5 νίκες.