Ολυμπιακός: Ο δανεισμός του Ραντζέλοβιτς και η οψιόν αγοράς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει δοθεί δανεικός στη Λεγανές και μέχρι τώρα δικαιώνεται και ο ίδιος που συνεχίζει στην ομάδα της Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός που τον παραχώρησε.

Ολυμπιακός: Ο δανεισμός του Ραντζέλοβιτς και η οψιόν αγοράς

Από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αυτός που έχει καταφέρει μέχρι τώρα να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έχει παραχωρηθεί στη Λεγανές και μέχρι τώρα έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μία ασίστ.

Στην πρώην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στάζουν μέλι για τα μέχρι τώρα κατορθώματα του 24χρονου εξτρέμ. Και δεν είναι μόνο οι αριθμοί που είναι πολύ καλοί, αλλά η γενικότερη εικόνα του στη Λεγανές. Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σοβαρά και έχει διάθεση να εξελιχθεί.

Αν μη τι άλλο μέχρι τώρα αποδεικνύεται πως ο δανεισμός του Ραντζέλοβιτς στη Λεγανές βγαίνει σε καλό στον ποδοσφαιριστή. Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδινε ευκαιρίες, αλλά εκείνος δυσκολευόταν να τις αρπάξει. Και όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ο 24χρονος άσος χρειαζόταν μία αλλαγή στην καριέρα του για πολλούς και διάφορους λόγους.

Φαίνεται πως τον έχει βοηθήσει αρκετά, ενώ είναι ένας παίκτης που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λεγανές περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς η οποία είναι ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Εάν η ομάδα της Μαδρίτης καταβάλλει αυτό το ποσό στον Ολυμπιακό θα κάνει δικό της τον παίκτη.