Καφού: Καλύτερος από εμένα ο Ντάνι Άλβες, θα προσφέρει πολλά στην Μπαρτσελόνα!

Με ύμνους στον Ντάνι Άλβες - τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερο παίκτη από τον ίδιο - σχολίασε ο Καφού την επιστροφή του 38χρονου δεξιού μπακ (χαφ) στην Μπαρτσελόνα επισημαίνοντας ότι είναι σε θέση, παρά την ηλικία του, να της προσφέρει πολλά πράγματα ακόμη!

Καφού: Καλύτερος από εμένα ο Ντάνι Άλβες, θα προσφέρει πολλά στην Μπαρτσελόνα!

Παρότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά την 1η ημέρα κάθε χρόνου η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την ενίσχυση της, στις 12... Νοέμβρη, με την επιστροφή του Ντάνι Άλβες.

Κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη τόσο στην πατρίδα του, 38χρονου, Βραζιλιάνου μπακ (χαφ), όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για την επανάδο στην Μπάρτσα, μετά από 5 χρόνια, ενός από τους κορυφαίους δεξιούς οπισθοφύλακες στην ιστορία του αθλήματος μίλησε, στο Ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων ένας συμπατριώτης του που επίσης ανήκει στην σχετική λίστα.

Ο Καφού.

Μάλιστα ο 51χρονος παλαίμαχος Βραζιλιάνος, που κατέκτησε τα Μουντιάλ του 1994 και του 2002, όχι μόνο δεν αρνήθηκε να μπει στην σύγκριση μεταξύ του ιδίου και του Ντάνι Άλβες αλλά «ψήφισε» υπέρ εκείνου, δηλώνοντας σίγουρος ότι μπορεί να είναι στην αποστολή της «σελεσάο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

«Ο Άλβες είναι καλύτερος από εμένα, θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα. Παρά την ηλικία του βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ».

Ένας από τους λόγους που ο Ντάνι Άλβες - ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από τις 10 Σεπτέμβρη (αφού η Σάο Πάουλο δεν τον πλήρωνε...) - επέλεξε την Μπαρτσελόνα είναι ότι θέλει μέσω εκείνης να επανέλθει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.