Κοτς: «Να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και να αφοσιωθεί στην ομάδα ο Οζίλ»

Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς έχει αρχίσει να κουράζεται από τη συμπεριφορά του Μεσούτ Οζίλ και του… τράβηξε το αυτί προτρέποντάς τον να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με την ομάδα

Κοτς: «Να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και να αφοσιωθεί στην ομάδα ο Οζίλ»

Προειδοποιητικό μήνυμα στον Μεσούτ Οζίλ έστειλε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά του Γερμανού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι της Φενέρ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ο Κοτς προειδοποίησε τον 33χρονο πως πρέπει να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά του κόλπα και να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Από την αρχή της σεζόν ο Μεσούτ Οζίλ έχει συγκριθεί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Θέλει να παίζει περισσότερο. Από εδώ και πέρα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του και να σταματήσει τα επικοινωνιακά κόλπα.

Πρέπει να σκέφτεται πως θα συνεισφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής οφείλει επίσης να βρει τρόπο για να πάρει το καλύτερο που μπορεί από τον Οζίλ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, παρά τα όσα λένε τα media. Ο Μεσούτ δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν παίζει συχνά» ήταν τα λόγια του.