Η Ρεάλ επιστρέφει τον Γενάρη για Εμπαπέ, Ρούντιγκερ και Πογκμπά

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει τον Γενάρη για τις υποθέσεις των Κιλιάν Εμπαπέ, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Πολ Πογκμπά, με στόχο τη συμφωνία ώστε να τους εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Η Ρεάλ επιστρέφει τον Γενάρη για Εμπαπέ, Ρούντιγκερ και Πογκμπά

Το «σίριαλ» με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν ο Γάλλος επιθετικός παρέμεινε τελικά στις τάξεις των «πρωτευουσιάνων» παρά την έντονη πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι «μερένχες» ήδη προετοιμάζουν το… έδαφος για να επιστρέψουν στην υπόθεση τον Γενάρη, ώστε να «κλείσουν» αυτή την φορά τον διεθνή άσο και να τον πάρουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Εμπαπέ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους Παριζιάνους και η Ρεάλ ετοιμάζει τους όρους του προσύμφωνου που θα προσφέρει στον ποδοσφαιριστή, ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να τον πάρει στις τάξεις ως ελεύθερο μόλις «εκπνεύσει» η συνεργασία του με την Παρί.

Ανάλογο στόχο έχει η Ρεάλ και όσον αφορά την περίπτωση του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, όπως και με αυτή του κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντινγκερ, καθώς αμφότεροι επίσης διανύουν τους τελευταίους μήνες των συμβολαίων τους.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα καταφέρουν να βάλουν «φρένο» στις… ορέξεις της Ρεάλ και θα ανανεώσουν έστω και την τελευταία στιγμή την συνεργασία τους με τους παίκτες ή αν οι «μερένχες» θα προβούν σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» τον Γενάρη.