Μπλέκουν ξανά Ολυμπιακό με Μάρκους Έντουαρντς

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί σοβαρά το καλοκαίρι για τον Μάρκους Έντουαρντς και σε Πορτογαλία και Αγγλία τον εμπλέκουν ξανά σε σενάρια για τον 22χρονο Άγγλο εξτρέμ της Γκιμαράες. 

Μπλέκουν ξανά Ολυμπιακό με Μάρκους Έντουαρντς

Σε Πορτογαλία και Αγγλία υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον 22χρονο Άγγλο (με κυπριακές ρίζες) εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρντς.

Πράγματι το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες είχαν κάνει σοβαρές επαφές με την πορτογαλική ομάδα (πρώην του Πέδρο Μαρτίνς) για τον διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας επιθετικό, δίχως να γίνει τελικά πώληση του παίκτη. Ούτε στον Ολυμπιακό ούτε πουθενά.

Τώρα ο Έντουαρντς που κάνει καλή σεζόν με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, φέρεται ξανά ως μεταγραφικός στόχος διαφόρων ομάδων, όπως της Πόρτο, της Σπόρτινγκ, της Λιντς και του Ολυμπιακού, αλλά η Γκιμαράες δε σκέφτεται να τον πουλήσει τον χειμώνα εκτός αν φτάσει κάποια προσφορά κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μία περίπτωση που σαφώς και αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πάντως έχοντας στα άκρα της επίθεσης πολλούς ποδοσφαιριστές, δύσκολα θα είχαν ξανά αυτή τη στιγμή σχέση με μια τέτοια περίπτωση. Αν πωληθεί ο παίκτης έχει δικαιώματα στη μεταγραφή του (το 50%) και η Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι σε καμία καλή μεταγραφική περίπτωση τον χειμώνα, αλλά δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν ψάχνεται για παίκτη στην επίθεση. Αλλά για διάφορους λόγους, για μπακ και χαφ.