Χαμός στην Τουρκία με Μπακασέτα (vid)

Η τοποθέτηση Τούρκου δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Τραμπζονσπόρ.

Χαμός στην Τουρκία με Μπακασέτα (vid)

Σοβαρό πλήγμα αποτελεί για την Τραμπζονσπόρ ο τραυματισμός του Τάσου Μπακασέτα στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Ο Έλληνας μεσοεποθετικός και πρώτος σκόρερ της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος χτύπησε στο γόνατο του.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Κεμάλ Μπελγκίν σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στον Μπακασέτα και στον τραυματισμό του αφήνοντας αιχμές για το πώς έγινε. Στο σχόλιο του στάθηκε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει ο Μπασέτας λέγοντας: «Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει. Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον (σ.σ. συνάδελφο) Εμέρ Ουριουντιούλ 'ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό'. Μου απάντησε 'μην το λες' και του είπα 'θα δούμε'. Και συνέβη», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Τραμπζονσπόρ και πράγματι είχε κάνει ταξίδι με τη σύντροφο του στο Ουζουνγκόλ ένα θέρετρο που βρίσκεται νότια της Τραπεζούντας. Όταν έγινε αυτό το ταξίδι αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είχε ρεπό όπως και οι συμπαίκτες του.

Πάντως η τοποθέτηση του Τούρκου δημοσιογράφου έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξει των οπαδών της Τραμπζονσπόρ. Ο Μπακασέτας είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της τουρκικής ομάδας και οι οπαδοί έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας ακόμη και την απόλυση του δημοσιογράφου.