Ατζέντης Ινσίνιε: «Η Νάπολι του πρότεινε ανανέωση με μείωση κατά 50%. Περιμένουμε καλύτερη προσφορά»

Στις διαπραγματεύσεις της Νάπολι με τον αρχηγό Λορέντσο Ινσίνιε για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας αναφέρθηκε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Βιντσέντσο Πισακάνε.

Ατζέντης Ινσίνιε: «Η Νάπολι του πρότεινε ανανέωση με μείωση κατά 50%. Περιμένουμε καλύτερη προσφορά»

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Νάπολι και Λορέντσο Ινσίνιε για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση των «παρτενοπέι» έχει καταθέσει στο παρελθόν προτάσεις στον Ιταλό επιθετικό για τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της, ωστόσο ο τελευταίος τις απέρριψε και ο ατζέντης του, Βιντσέντσο Πισακάνε, αποκάλυψε τον λόγο.

«Ακούω πάρα πολλούς δημοσιογράφους να λένε ότι ο Λορέντσο απέρριψε γενναιόδωρες προσφορές από τη Νάπολι και ότι ο Ντε Λαουρέντις (σ.σ. ιδιοκτήτης Νάπολι) του προσέφερε το μέγιστο που μπορούσε. Η σχέση μου με τον Ντε Λαουρέντις είναι εξαιρετική, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η προσφορά του συμβολαίου συνοδεύεται από μείωση μισθού κατά 50%. Είμαι ατζέντης και πρέπει να υπερασπιστώ τον παίκτη ανά πάσα στιγμή.

Συνήθως προσφέρεις περισσότερα χρήματα όταν θέλεις να επεκτείνεις ένα συμβόλαιο. Περιττό να πούμε ότι ο Λορέντσο εξεπλάγην (σ. από την προσφορά της Νάπολι). Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Ντε Λαουρέντις. Υπάρχει αλληλοσεβασμός με τον Αουρέλιο, αλλά ξέρει ότι η πρόταση πρέπει να αυξηθεί και όχι να μειωθεί. Είμαστε ακόμα στην αρχή των διαπραγματεύσεων και μερικοί ανόητοι θαυμαστές ισχυρίζονται ότι τον Ινσίνιε τον ενδιαφέρει το κέρδος. Περιμένω από τον σύλλογο να κάνει την επόμενη κίνηση. Δεν θέλω να επηρεάσω τη σχέση του συλλόγου με εμάς, αλλά διαβάζω πάρα πολλά ψέματα και έπρεπε να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Ο Ινσίνιε είναι επαγγελματίας και προπονείται καλά σαν να είχε συμβόλαιο για 10 χρόνια. Ακόμη και ο Καλιντιού Κουλιμπαλί είπε ότι δεν έχει δει ποτέ τόση αφοσίωση από κάποιον που θα μπορούσε να αποχωρήσει τον Ιούνιο από την ομάδα», σημείωσε σχετικά ο ατζέντης του Ινσίνιε.