Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ έκανε ...ιππότη τον Μάρκους Ράσφορντ, για το κοινωνικό του έργο!

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμήθηκε από τον πρίγκηπα Γουίλιαμ με τον τίτλο της πέμπτης βαθμίδας ιπποσύνης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, για την κοινωνική του δράση κι ειδικότερα για την καμπάνια του για τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, που ανέτρεψε σχετική απόφαση τερματισμού τους, από την Αγγλική Κυβέρνηση.

Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ έκανε ...ιππότη τον Μάρκους Ράσφορντ, για το κοινωνικό του έργο!

Αναγνώριση για τον Μάρκους Ράσφορντ για τη δράση του, κατά της κυβερνητικής απόφασης του Ηνωμένου Βασιλείου να σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα σε δημόσια σχολεία κατά την περίοδο της πανδημίας, δια χειρός του Πρίγκηπα Γουίλιαμ.

Ο δούκας του Κέμπριτζ, βράβευσε τον διεθνή Άγγλο επιθετικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έδωσε τεράστιο αγώνα, μέσω των σόσιαλ μίντια, για να μην περικοπούν από τη βρετανική κυβέρνηση τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία (κάτι που αρχικά είχε αποφασίσει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον) και δικαιώθηκε.

Ο Ράσφορντ συνοδεύτηκε από τη μητέρα του, Μέλανι, η οποία ίδρυσε μια τράπεζα τροφίμων για αναξιοπαθούντες.

Μάλιστα αυτή είναι και η πρώτη απονομή που γίνεται διά ζώσης μετά την πανδημία.

Ο Ράσφορντ πλέον αποτελεί Μέλος του πιο Εξαιρέτου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή την πέμπτη κατηγορία ιπποσύνης.

Με αυτό το αξίωμα δεν θα πάρει τον τίτλο «Σερ», καθώς αυτός ο τίτλος απονεμείται στις δύο πρώτες βαθμίδες.

Ο Φέργκιουσον έχει πάρει τον τίτλο της δεύτερης βαθμίδας, δηλαδή του Ιππότη Διοικητή του πιο εξαιρέτου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.