Γερμανία: Νόσησε με κορονοϊό ο Σίλε και τέσσερα μέλη των «πάντσερ» (και της Μπάγερν) σε καραντίνα...

Ο Νίκλας Σίλε διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κι αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ, άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας (και της Μπάγερν Μονάχου), τέθηκαν σε καραντίνα μέχρι να διαπιστωθεί αν προσβλήθηκαν κι εκείνα.

Γερμανία: Νόσησε με κορονοϊό ο Σίλε και τέσσερα μέλη των «πάντσερ» (και της Μπάγερν) σε καραντίνα...

Δύο ημέρες πριν η Εθνική Γερμανίας αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν (στο Βόλφσμπουργκ) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, στην Ευρωπαϊκή ζώνη, η Γερμανία βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας αφού ο Νίκλας Σίλε διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με την «Bild».

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου - που έχει ξαναπεράσει κορονοϊό (πριν έναν χρόνο), ήταν πλήρως εμβολιασμένος και δεν είχε συμπτώματα της νόσου - απομονώθηκε από την υπόλοιπη αποστολή των «πάντσερ», η οποία την Τρίτη (09/11) δεν πραγματοποίησε προπόνηση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας, η οποία επιβεβαιώνει το κρούσμα αλλά δεν αποκαλύπτει όνομα, έθεσε σε καραντίνα ακόμη τέσσερις παίκτες της αποστολής που είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον Σίλε, κατόπιν οδηγιών της αρμόδιας ιατρικής αρχής.

Ότι δεν ανακοίνωσε η Π.Ο. το έκανε η Μπάγερν Μονάχου αποκαλύπτοντας ότι η μόλυνση του Νίκλας Σίλε με κορονοϊό οδήγησε τους Γιόσουα Κίμιχ, Τζαμάλ Μουσιάλα, Σερζ Γκνάμπρι και τον (Καμερουνέζο) Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο τέταρτος διεθνής Γερμανός που απομονώθηκε ήταν ο Καρίμ Αντεγιέμι της Λειψίας.

Ο, εκλέκτορας, Χάνσι Φλικ είχε καλέσει στην αποστολή τον Τζόναθαν Τα από τη Δευτέρα, χωρίς να αιτιολογήσει αυτήν την αποφαση και όλα δείχνουν ότι ο στόπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Σίλε στην αποστολή.