Νοκ άουτ για δύο μήνες ο Πολ Πογκμπά

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο μήνες θα μείνει ο Πολ Πογκμπά, λόγω του τραυματισμού του στον δεξιό μηρό.

Νοκ άουτ για δύο μήνες ο Πολ Πογκμπά

Δίχως τον Πολ Πογκμπά θα πορευτεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας στις προσεχείς αναμετρήσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπως επίσης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο διάστημα.

Ο διεθνής μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες για να αποθεραπευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν ρήξη στον τετρακέφαλο του δεξιού μηρού και έτσι θα μείνει εκτός από τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στο Καζακστάν το Σάββατο (13/11) στο «Παρκ ντε Πρενς» αλλά και με την Φινλανδία στο Ελσίνκι την επόμενη Τετάρτη (16/11).

Στη θέση του Πογκμπά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, κάλεσε τον Ζορντάν Βερετού της Ρόμα.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος μέσος θα απουσιάσει από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του στον 6ο όμιλο του Champions League, όπως επίσης μεταξύ άλλων και από τα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν κόντρα σε Τσέλσι (28/11) και Άρσεναλ (2/12).