Νάπολι: Ο γιος του Μαραντόνα πάει στα δικαστήρια για την επετειακή φανέλα!

Νομικά θα κινηθεί ο γιός του Ντιέγκο Μαραντόνα για την επετειακή φανέλα της Νάπολι

Νάπολι: Ο γιος του Μαραντόνα πάει στα δικαστήρια για την επετειακή φανέλα!

Με επετειακή φανέλα για να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα έπαιξε η Νάπολι κόντρα στη Βερόνα. Ο γιός του Αργεντινού θρύλου όμως θα κινηθεί νομικά.

Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν ότι κανείς δεν ρώτησε την οικογένειά του, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει τον σύλλογο στο δικαστήριο αλλά τον πρώην μάνατζερ του Μαραντόνα.

«Η φανέλα προς τιμήν του πατέρα μου είναι λόγος υπερηφάνειας φυσικά. Με στενοχωρεί, όμως, το γεγονός ότι η Νάπολι δεν μας ρώτησε καν. Εμείς, οι νόμιμοι κληρονόμοι του Ντιέγκο, δεν ερωτηθήκαμε καν για όλο αυτό. Αυτός που υπέγραψε για να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπο του πατέρα μου είναι ο Στέφανο Τσέκι, ο οποίος ήταν μάνατζέρ του.

Τώρα, όμως, δυστυχώς δεν είναι πλέον. Τώρα οι μόνοι που μπορούμε να υπογράφουμε εξουσιοδότηση για τέτοια θέματα είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι του. Θεώρησαν ότι είναι σε ισχύ ένα συμβόλαιο, αυτό του πατέρα μου με τον μάνατζερ, το οποίο δεν ισχύει πλέον. Θα κινηθούμε νομικά επομένως. Μου φαίνεται παράξενο πώς είναι δυνατόν ένα σοβαρό κλαμπ όπως η Νάπολι να δίνει αξία σε έναν άνθρωπο όπως ο Τσέκι», είπε αρχικά.

«Δεν έχω απολύτως καμία πρόθεση να κινηθώ νομικά εναντίον του κλαμπ. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του πρώην μάνατζέρ του. Στην Αργεντινή έχει ήδη αρχίσει η δίκη εις βάρος του και σύντομα θα γίνει το ίδιο και στην Ιταλία».