Bundesliga: Πάλι στο τέλος κέρδισε (2-1) η Άιντραχτ (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Η Άιντραχτ τρεις ημέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο φινάλε, κέρδισε 2-1 τη Γκρόιτερ Φιρτ και πάλι στο τέλος! Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Πάλι στο τέλος κέρδισε (2-1) η Άιντραχτ (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Εκτός έδρας νίκη στις καθυστερήσεις, ξανά, για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το «τρίποντο» των φιλοξενούμενων, χάρη στο οποίο πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, «υπέγραψε» στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπόρε, δύο λεπτά μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων με το γκολ του Ίτεν! Στο 75’ ο Ρόντε, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, είχε δώσει το προβάδισμα στην Άιντραχτ.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς στην Κολωνία με την τοπική ομάδα να παίρνει στο τέλος την ισοπαλία από την Ουνιόν Βερολίνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Μοντέστε πέτυχε και τα δύο γκολ.

Μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της η Χέρτα απέναντι στη Μπάγερ, στο ματς με το οποίο ξεκίνησε η κυριακάτικη δράση στη Bundesliga, όμως δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με ολόκληρο το τρίποντο στις... αποσκευές της. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 90', σώζοντας τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας στο Βερολίνο.

Τα ματς του Σαββάτου

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Λειψία μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νκουνκού στο 29', αλλά ο Ρόις στο 52' ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πούλσεν στο 68'.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 της, μέχρι την 11η αγωνιστική, μοναδικής αήττητης ομάδας της Bundesliga κι έφτασε τα δύο σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα. Φτάνοντας, παράλληλα, τα 100 γκολ μέσα στο 2021 εντός έδρας.

Η μοναδική ομάδα στο γερμανικό πρωτάθλημα, η οποία έχει πετύχει περισσότερα (101) είναι η Κολωνία το 1977. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έχει μπροστά της τρία παιχνίδια ώστε να την ξεπεράσει.

Στο ματς ο Γκορέτσκα, στο ημίωρο, εκμεταλλευόμενος ασίστ του Μίλερ άνοιξε το σκορ και ο Λεβαντόφσκι ένα τέταρτο πριν τη λήξη έκανε το 2-0 με τον Χάμπερερ να μειώνει στις καθυστερήσεις για τα «γεράκια» της Βαυαρίας.

Σημαντική ανάσα πήρε η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Σταφυλίδη, η οποία επικράτησε 2-0 της Χόφενχαϊμ, φτάνοντας τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα να ανέβει στη 12η θέση. Ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση και ο διεθνής μπακ ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ επικράτησε 1-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Πρώτη συμμετοχή του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη στη βασική ενδεκάδα, ενώ εκτός ήταν ο τραυματίας Μαυροπάνος για τους γηπεδούχους.

Το ματς της Παρασκευής

Δίχως νικητή έληξε το εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga μεταξύ Μάιντς και Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ.

Το 1-1 όπως ήρθε το ματς το πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν προς το τέλος της αναμέτρησης και κράτησαν τους αντιπάλους τους πίσω τους (-2) στον βαθμολογικό πίνακα.

Ταυτόχραονα μετά από δύο νίκες διατήρησαν το αήττητο τους, ενώ δεν επέτρεψαν στα «πουλάρια» να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους.

Το προφίλ της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11

Μάιντς - Γκλάντμπαχ 1-1
(76' Βίντμερ - 38' Νόιχαους)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/11

Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 2-1
(30' Γκορέτσκα, 75' Λεβαντόφσκι - 92' Χάμπερερ)

Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 1-0
(14' Ενμετσά)

Στουτγκάρδη - Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-1
(19' Οκουγκάουα)

Μπόχουμ - Χόφενχαϊμ 2-0
(66' Νοβότνι, 90'+7' Πάντοβιτς)

Λειψία - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1
(29' Νκουνκού, 68' Πούλσεν - 58' Ρόις)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11

Χέρτα Βερολίνου - Λεβερκούζεν 1-1
(42' Γιόβετιτς - 90' Άντριχ)

Κολωνία-Ουνιόν Βερολίνου 2-2

(7', 86' Μοντέστε-9' Ρίερσον, 45' Πρόμελ)

Γκρόιτερ Φιρτ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

(90΄+2 Ίτεν - 75΄ Ρόντε, 90΄+4 Μπόρε)