Οι οπαδοί της Σέλτικ πέταξαν δεκάδες μπαλάκια του τένις (vid)

Οι οπαδοί της Σέλτικ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με τη Νταντί γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο με μπαλάκια του τένις και προκάλεσαν τη διακοπή του ματς.

Οι οπαδοί της Σέλτικ πέταξαν δεκάδες μπαλάκια του τένις (vid)

Κατά καιρούς σε γήπεδα σε όλο τον κόσμο έχουμε δει οπαδούς να πετούν κάθε λογής αντικείμενα. Ειδικά πάνω στον εκνευρισμό τους και όταν θέλουν να εκφράσουν τη δυσφορία τους είναι ικανοί να πετάξουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Αυτό που έγινε, ωστόσο στο παιχνίδι της Σέλτικ με τη Νταντί δεν το έχουμε δει ξανά. Στο ξεκίνημα της συγκεκριμένης αναμέτρησης οι οπαδοί της Σέλτικ πέταξαν δεκάδες μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα το παιχνίδι διεκόπη γι' αρκετά λεπτά μέχρι να καθαρίσει το γήπεδο από τα μπαλάκια του τένις και να μπορέσει να συνεχιστεί το ματς.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν πως η διοίκηση του κλαμπ αποφάσισε να προσλάβει στέλεχος της αστυνομίας στο πόστο του υπεύθυνου ασφαλείας. Ο Μπέρναντ Χίγκινς, μάλιστα είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιβολή ενός νόμου για την ποινικοποίηση συμπεριφορών οπαδών. Γι' αυτό το λόγο και οι οπαδοί της Σέλτικ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με τη Νταντί γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο με μπαλάκια του τένις.