Κοβάσεβιτς: «Γνωρίζω το σερβικό ποδόσφαιρο»

Αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας αναλαμβάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Κοβάσεβιτς: «Γνωρίζω το σερβικό ποδόσφαιρο»

Χρέη αθλητικού διευθυντή της ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Σερβία έχει συμφωνήσει να αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Το πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως γνωρίζει καλά τις δυσκολίες και τις ευθύνες που αναλαμβάνει.

Επίσημα το νέο του πόστο θα το αναλάβει την ερχόμενη εβδομάδα και αρχικά είπε: «Συναντήθηκα δύο φορές με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, Slaviša Kokez. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία. Οι συνομιλίες οδηγούν σε επιτυχές τέλος. Χάρη στους ηγέτες της Σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που με σκέφτηκαν».

Σε ερώτηση για το πότε θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα είπε: «Θα έρθουμε σε τελική συμφωνία τη Δευτέρα. Οι κορυφαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας, μου έχουν παρουσιάσει ένα σχέδιο, όλα λειτουργούν τέλεια και είμαι έτοιμος να αναλάβω ένα υπεύθυνο έργο».

Για το αν γνωρίζει τα νέα του καθήκοντα ο Κοβάσεβιτς σχολίασε: «Ξέρω πώς δουλεύουν τα πράγματα στο σερβικό ποδόσφαιρο. Παρακολούθησα τις ομάδες, την εθνική ομάδα, το πρωτάθλημα και γνωρίζω καλά την κατάσταση. Επαναλαμβάνω, μου παρουσιάστηκε το σχέδιο και το πρόγραμμα, τις απαιτήσεις της ομοσπονδίας για την επικείμενη επόμενη περίοδο και μου αρέσουν τα πάντα».