Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποχαιρέτησε τους παίκτες του στην Αλ Σαντ, παρά τις διαψεύσεις περί συμφωνίας!

Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε ότι η Μπαρτσελόνα δέχτηκε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάβι, αλλά οι «μπλαουγκράνα» το διαψεύδουν. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός παρέθεσε δείπνο αποχαιρετισμού στους (πρώην απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα) ποδοσφαιριστές του στο Κατάρ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποχαιρέτησε τους παίκτες του στην Αλ Σαντ, παρά τις διαψεύσεις περί συμφωνίας!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη... Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση πρόσληψης του Τσάβι στην τεχνική της ηγεσία, παρά τα όσα υποστήριξε η Αλ Σαντ ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει η ιστορία. Απλώς έχει πάρει λίγες ώρες παράταση. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Τσάβι έσπευσε να παραθέσει δείπνο αποχαιρετισμού στους ποδοσφαιριστές του στο Κατάρ και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία. Μεταξύ άλλων σε αυτό το τραπέζι ήταν και ο Γκιγιέρμε, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού!

Οι Καταλανοί ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμη η ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάβι που είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως σημείωναν στον Περσικό Κόλπο το μεσημέρι της Παρασκευής (5/11).

Στην Βαρκελώνη θεωρούν ότι βιάστηκε η Αλ Σαντ να βγάλει ανακοίνωση και για αυτό το λόγο τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ακόμη και για εκνευρισμό στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» με την ομάδα του Κατάρ.

Ο Τσάβι πάντως θα επιστρέψει στο Καμπ Νου, καθώς σύμφωνα με τους Ίβηρες είναι θέμα χρόνου να πληρωθεί η ρήτρα. Και μάλιστα θα πληρωθεί από κοινού: Το χέρι στην τσέπη δεν θα το βάλει μόνο η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ισπανός τεχνικός θα πληρώσει ένα μέρος της ρήτρας!

Κι από τη στιγμή που αποχαιρέτησε με δείπνο τους παίκτες του στην Αλ Σαντ, πάει να πει ότι είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στο Καμπ Νου.

Επίσημο: Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε την επιστροφή Τσάβι σε Μπαρτσελόνα (pic)