Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ θα κάνει παππού τον Ντένις Μπέργκαμπ

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κόρη του θρύλου της Άρσεναλ Ντένις Μπέργκαμπ, Εστέλ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ θα κάνει παππού τον Ντένις Μπέργκαμπ

Το πρώτο του παιδί περιμένουν ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και η κόρη του θρύλου της Άρσεναλ Ντένις Μπέργκαμπ, Εστέλ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στο Άμστερνταμ και πλέον ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε χαρμόσυνο νέο.

Ο 24χρονος άσος ανάρτησε μία φωτογραφία με την σύντροφό του, η οποία κρατούσε τον υπέρηχο της εγκυμοσύνης, ενώ στο σχετικό μήνυμα ανέφεραν: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε έναν μικρό».

Ανάμεσα στα μηνύματα με τις ευχές που στάλθηκαν στο ζευγάρι, ήταν κι αυτό του συμπατριώτη του Φαν ντε Μπεκ, Άντι Φαν ντε Μέιντε, με τον παλαίμαχο εξτρέμ του Άγιαξ, της Ίντερ και την Έβερτον να ρωτά μάλιστα αστειευόμενος τον μέσο της Γιουνάιτεντ:

«Συγχαρητήρια. Θα τον ονομάσετε Όλε Γκούναρ?».

Ως γνωστόν, ο Φαν ντε Μπεκ δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον προπονητή του στους «κόκκινους διαβόλους», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, εξαιτίας του παραγκωνισμού του στον σύλλογο, ενώ ήδη έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση του Φαν ντε Μπεκ: