Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Βαράν για έναν μήνα με θλάση

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του στη δράση ο Ραφαέλ Βαράν είναι αναγκασμένος να μείνει ξανά για σημαντικό χρονικό διάστημα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω νέου τραυματισμού. Αυτή τη φορά με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Βαράν για έναν μήνα με θλάση

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ραφαέλ Βαράν. Για δεύτερη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο...

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός αποχώρησε πρόωρα εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα το βράδυ της Τρίτης (2/11) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στην Αγγλία, ο Βαράν υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων λοιπόν δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον έμπειρο σέντερ μπακ, καθώς πληροφορήθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο μυ.

Αυτό σημαίνει ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για έναν τουλάχιστον μήνα, απουσιάζοντας έτσι από σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του. Αρχής γενομένης βεβαίως από το σαββατιάτικο (6/11) ντέρμπι πρωταθλήματος με τη συμπολίτισσα Σίτι.

Δεδομένο είναι όμως ότι ο Βαράν θα χάσει την ευκαιρία να φορέσει το εθνόσημο και στις προσεχείς δύο και τελευταίες αναμετρήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.