Ατζέντης Χάαλαντ: «Στα 300 εκατομμύρια ευρώ το κόστος για την απόκτησή του»

Ο ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, Φόλκερ Στρουθ, αναφέρθηκε στο κόστος της μεταγραφής του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ και τις φήμες για πρόταση της Μπάγερν Μονάχου στον διεθνή άσο.

Ατζέντης Χάαλαντ: «Στα 300 εκατομμύρια ευρώ το κόστος για την απόκτησή του»

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Bild» παραχώρησε ο ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ και αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του πελάτη του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και τις φήμες για πρόταση της Μπάγερν Μονάχου.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Νορβηγού επιθετικού στους Βεστφαλούς θα μειωθεί το προσεχές καλοκαίρι στα 75 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Στρουθ τόνισε ότι το κόστος για την μετακίνηση του Νορβηγού άσου θα είναι πολύ μεγαλύτερο, αν κάποιος σύλλογος αποφασίσει να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του.

«Ο Χάαλαντ έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Εάν προσθέσουμε σε αυτή μισθό για πέντε χρόνια και προμήθειες για το μάνατζερ, μάλλον μιλάμε για ποσό μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ευρώ», είπε ο ατζέντης του Χάαλαντ, πριν αναφερθεί στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μπάγερν να κινείται για την απόκτηση του Νορβηγού φορ:

«Ακόμα κι αν η Μπάγερν ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει αυτά τα χρήματα, δεν θα το έκανε. Θα ήταν κόλαση αν ένας παίκτης κέρδιζε τόσα χρήματα στη Γερμανία. Εξάλλου, πιστεύω ότι ο Χάαλαντ δεν θα αποφασίσει το μέλλον του με βάση τα χρήματα».

Ο Χάαλαντ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ντόρτμουντ και σκοράρει… κατά ριπάς στους Βεστφαλούς, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να υπάρχει μεταξύ άλλων από Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.