Στην επιλογή της Σουηδίας για τα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Ισπανία ο Ιμπραϊμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συμπεριλήφθηκε στη λίστα των εκλεκτών του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, για τα τελευταία δύο ματς του 2ου ομίλου (της Εθνικής μας) των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με Γεωργία και Ισπανία.

Στην επιλογή της Σουηδίας για τα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Ισπανία ο Ιμπραϊμοβιτς!

Το Euro το παρακολούθησε από την... τηλεόραση παρότι ήταν στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, λόγω τραυματισμού, ενώ το ίδιο συνέβη και στα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το περασμένο μήνα όλα έδειχναν πως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα έκανε την μεγάλη του επιστροφή σε διεθνές επίπεδο, μετά από 5 χρόνια απουσίας, όμως κρίθηκε ανέτοιμος και προτίμησε να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο των «ροσονέρι».

Έτσι η Εθνική μας δεν τον βρήκε αντιμέτωπο στο άτυχο ματς της Σόλνα (σ. ήττα 2-0 στις 12/10), αφου είναι στον ίδιο όμιλο (2ο) της Ευρωπαϊκής ζώνης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως ... ήγγικεν η ώρα!

Ο 40χρονος μπήκε στη λίστα των εκλεκτών του Άντερσον για τα δύο τελευταία, εκτός έδρας, ματς του γκρουπ με Γεωργία (11/11) και Ισπανία (14/11).

Άλλωστε είναι πλέον καλά, το έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο στο ματς της Μίλαν απέναντι στην Ρόμα την Κυριακή όπου ήταν ο καταλύτης της νίκης των Λομβαρδών.