Σισέ: «Ο Μπεν Αρφά ήταν στο επίπεδο του Μέσι»

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, σύγκρινε τον Χατέμ Μπεν Αρφά με τον Λιονέλ Μέσι.

Σισέ: «Ο Μπεν Αρφά ήταν στο επίπεδο του Μέσι»

Αίσθηση προκάλεσε η άποψή του άλλοτε επιθετικού του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μαρσέιγ αλλά και στην εθνική Γαλλίας, Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο 40χρονος φορ, που τον περασμένο Απρίλιο εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό Σικάγου, της τέταρτης κατηγορίας του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, τόνισε πως ο Μπεν Αρφά στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν στο επίπεδο του Λιονέλ Μέσι.

«Από άποψη τεχνικής κατάρτισης, ο Χατέμ στα καλά του ήταν τόσο καλός όσο κι ο Μέσι. Όσο κι αν ακούγεται τρελό, τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα. Θα το ξαναπώ, στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ο Χατέμ ήταν του επιπέδου του Μέσι», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Ο 34χρονος Μπεν Αρφά συνεχίζει να αναζητά μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Μπορντό στο τέλος της περασμένη αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της πορείας του στο άθλημα ο Γάλλος εξτρέμ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λιόν, Μαρσέιγ, Νιούκαστλ, Χαλ, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν και Βαγιαδολίδ.