Άγιαξ: Κοντά σε συμφωνία με Έρικσεν

Ο Άγιαξ βρίσκεται σε επαφές και ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ.

Άγιαξ: Κοντά σε συμφωνία με Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν επιτρέπεται να παίξει στην Serie A αυτή τη σεζόν, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro 2020, και είναι σ' επαφές να φορέσει τη φανέλα του Άγιαξ. Υπενθυμίζεται ότι ο Δανός άσος της Ίντερ υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία τον Ιούνιο και έλαβε σωτήρια θεραπεία στο γήπεδο.

Αργότερα του εμφυτεύθηκε απινιδωτής (ICD), ένας τύπος βηματοδότη που μπορεί να αποτρέψει θανατηφόρες καρδιακές ανακοπές κάνοντας ένα τράνταγμα για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό. Η τεχνική επιστημονική επιτροπή της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο Έρικσεν δεν θα επιτρέπεται να παίξει στην Ιταλία εάν δεν αφαιρεθεί η συσκευή ICD.

Έτσι ο 29χρονος μέσος ξεκίνησε επαφές με την ομάδα του Άμστερνταμ. Στην Ολλανδία δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός και ο Άγιαξ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον ατζέντη του για να τον εντάξει στο δυναμικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όσο για την Ίντερ, εφόσον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραχώρησή του.