Μπαρχουάν: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με αυτή την ομάδα στην Μπαρτσελόνα»

Μία δήλωση του υπερησιακού προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σέρχι Μπαρχουάν, μετά την ισοπαλία (1-1) με την Αλαβές για το πρωτάθλημα προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα».

Μπαρχουάν: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με αυτή την ομάδα στην Μπαρτσελόνα»

Με σκυμμένα κεφάλια και εμφανώς δυσαρεστημένοι πήγαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Και η αιτία δεν ήταν μόνο το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Αλαβές για την 12η αγωνιστική της La Liga, αλλά και ένα σχόλιο του υπηρεσιακού προπονητή, Σέρχι Μπαρχουάν, μετά το παιχνίδι.

Ο 49χρονος ισχυρίστηκε ότι το ρόστερ των «μπλαουγκράνα» έχει περιορισμένες δυνατότητες και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έχει όρια.

«Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με αυτή την ομάδα. Ο Κούμαν το είπε ήδη. Αυτές είναι περίπλοκες καταστάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Μπαρχουάν στις δηλώσεις του για το ματς και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα λόγια του δεν προκάλεσαν μόνο την δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά ακόμα και της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρτζι Μπαρχουάν ανέλαβε τα «ηνία» της Μπαρτσελόνα έπειτα από την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ο σύλλογος συνεχίζει τις προσπάθειές του για την πρόσληψη μόνιμου προπονητή, που να οδηγήσει τους Καταλανούς στον δρόμο των επιτυχιών.