Championship: Ασταμάτητη η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα 3-0 τη Γουέστ Μπρομ

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα κέρδισε 3-0 τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της αγγλικής Championship που οδηγούν στην άνοδο στην Premier League.

Championship: Ασταμάτητη η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα 3-0 τη Γουέστ Μπρομ

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, την Championship, και στην 15η αγωνιστική πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο που την διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν 3-0 της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και βρέθηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (και στο -2 από την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ), που στο τέλος της κανονικής περιόδου οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κότατζερς» ήταν ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, που πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε στην ομάδα του τον δρόμο για τη νίκη.

Ο Σέρβος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20’ με πέναλτι και στο 40' διπλασίασε τα τέρματά του. Η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον έμεινε με δέκα παίκτες στο 70’ λόγω αποβολής του Φούρλονγκ και στο 82’ ο Μίτροβιτς πέτυχε και το τρίτο του γκολ στη συνάντηση διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στο 85’ έμειναν και οι γηπεδούχοι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τόσιν Ανταραμπιόγιο.