Έχει δρόμο ακόμα ο Μανωλάς

Θα αργήσει ακόμα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Μανωλάς, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών η Νάπολι θα μπορεί να τον υπολογίζει μετά τη διακοπή.

Έχει δρόμο ακόμα ο Μανωλάς

Θα πρέπει να περιμένει αρκετά ακόμα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι για να έχει ξανά στη διάθεση του τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από θλάση και φυσικά δεν θα παίξει ούτε στο ματς της Κυριακής με τη Σαλερνιτάνα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Ιταλών ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου. Στην Ιταλία δεν έχει κοπάσει η φημολογία περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί τον Ιανουάριο.

Ο Μανωλάς τη φετινή σεζόν έχει τέσσερις συμμετοχές στη Serie A και δύο στο Europa League. Μάλιστα την τελευταία του συμμετοχή την έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπντόρια στο οποίο η Νάπολι επικράτησε με σκορ 4-0. Έχει να παίξει δηλαδή από τις 23 Σεπτεμβρίου και το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.