League Cup Αγγλίας: Λίβερπουλ – Λέστερ και Τότεναμ – Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά

Δυνατές αναμετρήσεις ανέδειξε η κλήρωση των προημιτελικών του League Cup Αγγλίας. Ντέρμπι στο Λονδίνο με ΤότεναμΓουέστ Χαμ και «μάχη» Λίβερπουλ – Λέστερ. Αναλυτικά τα ζευγάρια.

League Cup Αγγλίας: Λίβερπουλ – Λέστερ και Τότεναμ – Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/10) στην Αγγλία η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του League Cup Αγγλίας και ανέδειξε δυνατές αναμετρήσεις στον δρόμο των συλλόγων προς τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Λέστερ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσει και το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ.

Μία Γουέστ Χαμ, η οποία έφτασε ως εδώ έχοντας νωρίτερα αποκλείσει όχι μόνο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την συμπολίτισσα Σίτι, η οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο τις τέσσερις τελευταίες χρονιές!

Στα υπόλοιπα ματς, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί στην αγγλική πρωτεύουσα την Σάντερλαντ, ενώ η Μπρέντφορντ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν την εβδομάδα που ξεκινά στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που ο τίτλος του League Cup Αγγλίας δεν θα καταλήξει στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ
Λίβερπουλ - Λέστερ
Άρσεναλ - Σάντερλαντ
Μπρέντφορντ - Τσέλσι