Ρούνεϊ: Οι καλοπληρωμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τεχνικός, Γουέιν Ρούνεϊ, τα έβαλε με τους παίκτες της τωρινής ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει

Ρούνεϊ: Οι καλοπληρωμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!

Λάβρος εναντίον των ποδοσφαιρικών του επιγόνων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» (και νυν μάνατζερ της Nτέρμπι) άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες της τωρινής ομάδας για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας (μ' αποκορύφωμα το 0-5 από την Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική στο Ολντ Τράφορντ), τονίζοντας ότι παρότι είναι ακριβοπληρωμένοι εντούτοις δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ο πρώην αρχηγός των Γιουνάιτεντ κι εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, υπερασπίστηκε σε συνέντευξή του στους Times τον (πρώην συμπαίκτη του) Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν, ρίχνοντας, αντίθετα, την πρώτιστη ευθύνη στους παίκτες.

«Οι παίκτες φέρουν μεγάλη ευθύνη. Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης, διεθνείς παίκτες και ένας σύλλογος όπως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να πονέσουν, πρέπει να νιώσουν πόσο πονάει όταν χάνεις παιχνίδια. Βλέπω πάρα πολλούς παίκτες που δεν είναι πρόθυμοι να τρέξουν, δεν είναι πρόθυμοι να αμυνθούν και δεν θέλουν να τα δώσουν όλα για αυτόν τον σύλλογο και αυτό είναι απαράδεκτο.

Με ρωτάς αν φταίει ο προπονητής ή οι παίκτες; Δεν ξέρω. Οι παίκτες πρέπει να δουν τον εαυτό τους. Είναι πολύ εύκολο για τον προπονητή να στοχοποιείται, ενώ οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους»