Άσχημα νέα για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και χάνει και την αποψινή αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μπολόνια.

Άσχημα νέα για Μανωλά

Η Νάπολι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μπολόνια και σε αυτό το ματς θα κληθεί να παίξει με μία σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από μία ελαφριά θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το Europa League. Αν και ο τραυματισμός του δεν φαινόταν τόσο σοβαρός τελικά δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και να παίξει στο παιχνίδι με τη Μπολόνια.

Ο Μανωλάς ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση, όμως, από τη στιγμή που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του δεν πρόκειται ο προπονητής του να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Μέχρι στιγμής ο Μανωλάς έχει κάνει έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, αφού στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.