Ο ελάχιστος χρόνος του Νέλσον στη Φέγενορντ και ο Ολυμπιακός

Ο Ρις Νέλσον έχει παίξει ελάχιστα με τη φανέλα της Φέγενορντ στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από την Άρσεναλ. Οι Άγγλοι θυμήθηκαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο ελάχιστος χρόνος του Νέλσον στη Φέγενορντ και ο Ολυμπιακός

Ο Ρις Νέλσον αποτέλεσε ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Ένας παίκτης που απασχόλησε την ομάδα του Πειραιά για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης της.

Τελικά ο 21χρονος άσος κατέληξε δανεικός από την Άρσεναλ στη Φέγενορντ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον ίδιο. Ο Νέλσον στα ματς του Οκτωβρίου πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη ολλανδική ομάδα.

Το ντεμπούτο του με τη Φέγενορντ το έκανε στις 7 Οκτωβρίου και ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ντε Γκράαφσαπ. Σε εκείνο το ματς έπαιξε για 45 λεπτά ο νεαρός ακραίος επιθετικός που ανήκει στην Άρσεναλ.

Σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει χρόνο και στα επίσημα ματς, αφού αγωνίστηκε για μισή ώρα με τη Βααλβάικ, ένα λεπτό με τη Τσαμπού και επτά λεπτά με την Ουνιόν Βερολίνου. Ο χρόνος που έχει παίξει ο Νέλσον με τη Φέγενορντ είναι ελάχιστος και αυτό οφείλεται σε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής όταν εντάχθηκε στη Φέγενορντ έβγαλε μυϊκό τραυματισμό και ο λόγος είχε να κάνει με την υπερφόρτωση στις προπονήσεις των Ολλανδών. Όλα όσα έχουν συμβεί με τον Νέλσον και τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής έχουν ως αποτέλεσμα τα Μέσα στην Αγγλία να θυμούνται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αναρωτιούνται μήπως ήταν λάθος που ο παίκτης δεν πήγε στην Ελλάδα.