Xάνει για έναν μήνα τουλάχιστον τον Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν

Δίχως τον Μάρκο Βεράτι θα πορευθεί η Παρί Σεν Ζερμέν, για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον, αφού ο Ιταλός κεντρικός μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Μαρσέιγ.

Xάνει για έναν μήνα τουλάχιστον τον Βεράτι η Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν έχασε μόνο τους δύο βαθμούς στην ισοπαλία της (0-0) με την Μαρσέιγ (για την 11η αγωνιστική της Ligue 1), η Παρί Σεν Ζερμέν,αλλά και τον Μάρκο Βεράτι.

Ο τραυματισμός του Ιταλού κεντρικού μέσου αποδείχθηκε αρκούντως σοβαρός, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για αναγκαστική αποχή του από τη δράση για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ο Βεράτι χτύπησε σε σύγκρουση του με τον Γκεντουζί λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να παραχωρήσει την θέση του στον Γκουέγιε.

Υπήρχαν φόβοι πως οι τραυματισμός του δεν ήταν επιπόλαιος και αυτοί επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη (26/10), καθώς ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και τα αποτελέσματα έδειξαν πρόβλημα στο ισχίο, που θα τον κρατήσει υποχρεωτικά εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει πως πέρα από το ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Λιλ όπου δεν θα έπαιζε όντας τιμωρημένος, θα χάσει και άλλα ματς πρωταθλήματος αλλά και για το Champions League, μεταξύ των οποίων και την αναμέτρηση με την Σίτι στο Μάντσεστερ που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, ο 28χρονος μέσος θα απουσιάσει και από τα δύο τελευταία ματς της εθνικής Ιταλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2022, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Ελβετία και Βόρεια Ιρλανδία.