Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ερωτήματα για Κόντε, αρνητικός για τον πάγκο ο Ζιντάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι προβληματισμένη μπροστά στο ενδεχόμενο να προσλάβει τον Αντόνιο Κόντε για διάδοχο του Σόλσκιερ, ενώ την ίδια στιγμή αρνητικός παρουσιάζεται ο Ζιντάν για να αναλάβει τον σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ερωτήματα για Κόντε, αρνητικός για τον πάγκο ο Ζιντάν

Προβληματισμένη φαίνεται να είναι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά στο ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από το πόστο του στην τεχνική ηγεσία και να προσλάβει άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο Νορβηγός προπονητής κερδίζει χρόνο στον σύλλογο, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επιλογές της αγγλικής ομάδας για την εύρεση του αντικαταστάτη του δεν έχουν θετική εξέλιξη.

Για τον Αντόνιο Κόντε η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει τις επιφυλάξεις της για το αν είναι ο καταλληλότερος για να καθίσει στον πάγκο, παρότι έχει εμπειρία από την Premier League, έχοντας μάλιστα οδηγήσει στο παρελθόν την Τσέλσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως επίσης και ουκ ολίγες ακόμα επιτυχίες από την πορεία του σε Γιουβέντους και Ίντερ.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, πέρα από το… εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Ιταλού, είναι και το γεγονός ότι ο Κόντε δεν κάθεται για μεγάλο διάστημα στον πάγκο ενός συλλόγου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το πλάνο της Μάντσεστερ. Υπενθυμίζεται ότι μετά την τριετία του στην Γιουβέντους (2011-2014), ο Κόντε έμεινε δύο χρόνια σε εθνική Ιταλίας, Τσέλσι και Ίντερ. Παράλληλα, ο Κόντε ναι μεν είναι θετικός για να αναλάβει την ομάδα, αλλά ζητά και συγκεκριμένες εγγυήσεις από την διοίκηση, ώστε να έχει τον έλεγχο της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, το «ESPN» επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του Ζινεντίν Ζιντάν, υποστηρίζει πως ο Γάλλος προπονητής είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Σόλσκιερ. Το όνομα του άλλοτε προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές ως υποψήφιο για τον πάγκο της Μάντσεστερ, αν αναλογιστεί κανείς και τις επιτυχίες του στους «μερένχες» (εκ των οποίων και τα τρία σερί Champions League). Το γεγονός όμως ότι δεν έχει εμπειρία από την Premier League, δεν μιλάει αγγλικά και μπορεί αν έχει προβλήματα με την προσαρμογή του, προκαλούσε εξ αρχής ερωτήματα στην Γιουνάιτεντ.

Πέραν αυτών, ο Μπρένταν Ροτζερς εντυπωσίασε με το έργο του στην Λέστερ αλλά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο της Λίβερπουλ δεν «ηχεί» θετικά στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων φέρεται να βρέθηκε και ο Έρικ Τεν Χάαγκ που έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό έργο στον Άγιαξ. Ο τελευταίος βέβαια, δεν είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από τον «Αίαντα» μεσούσης της περιόδου.