Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο προπονητικό κέντρο ο Φέργκιουσον, μίλησε με Σόλσκιερ

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας μετά τον διασυρμό από την Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο προπονητικό κέντρο ο Φέργκιουσον, μίλησε με Σόλσκιερ

Βαρύ παραμένει το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον διασυρμό (0-5) από την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων», μετά και τις συζητήσεις που είχαν και με τον Αντόνιο Κόντε, ενημέρωσαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ότι συνεχίζει την πορεία του στον σύλλογο. Έτσι, μετά το ρεπό που είχαν άπαντες στην ομάδα την Δευτέρα, σήμερα τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο Νορβηγός τεχνικός βρέθηκαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι.

Στο «άντρο» των «κόκκινων διαβόλων» υπήρξε και μία... έκπληξη, αφού μετέβη και ο θρύλος του συλλόγου, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για να παρακολουθήσει την προπόνηση και να μιλήσει με τον Σόλσκιερ, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στον 48χρονο προπονητή, ενώ παρών ήταν και ο άλλοτε πρόεδρος του συλλόγου, Μάρτιν Έντουαρντς.

Νεότερες πληροφορίες από την Αγγλία υποστηρίζουν πως ο Σόλσκιερ κερδίζει χρόνο στην Γιουνάιτεντ και είναι πολύ πιθανό, πλέον, να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας και στο παιχνίδι με την Τότεναμ το προσεχές Σάββατο (30/10) στο Λονδίνο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.