Ποτσετίνο: «Νεϊμάρ και Εμπαπέ με ρώτησαν γιατί ψήφισα τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ για την επιλογή του να ψηφίσει τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».

Ποτσετίνο: «Νεϊμάρ και Εμπαπέ με ρώτησαν γιατί ψήφισα τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα»

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν προκάλεσε η επιλογή του προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, να επιλέξει τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Αργεντινός τεχνικός πρότεινε τον συμπατριώτη του για το συγκεκριμένο βραβείο, αλλά, όπως αποκάλυψε, κλήθηκε εν συνεχεία να δώσει εξηγήσεις στους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ που δεν επέλεξε εκείνους.

«Απάντησα από την καρδιά μου. Και να μην ήμασταν στην ίδια ομάδα, να μην τον είχα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μου, πάλι τον Μέσι θα ψήφιζα για το βραβείο», είπε για την επιλογή του ο Ποτσετίνο, ενώ, στη συνέχεια, μιλώντας στην ισπανική «AS» αναφέρθηκε στις εξελίξεις που προέκυψαν στους «πρωτευουσιάνους».

«Όταν άκουσαν ότι θα ψήφιζα αποκλειστικά τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ ήρθαν και μου εξέφρασαν την απορία τους γιατί δεν θα επέλεγα εκείνους. Όπως και να ‘χει, θα ήταν θετικό να πάρει τη διάκριση οποιοσδήποτε παίκτης της Παρί, ο Μέσι όμως το αξίζει», ήταν το σχόλιο του Ποτσετίνο.