Ίγκορ: «Πρότυπο μου ο Ντάνι Άλβες»

Παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΑΕΚ Λάρνακας ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας.

Ίγκορ: «Πρότυπο μου ο Ντάνι Άλβες»

Ο Ίγκορ Σίλβα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και παρουσιάστηκε επίσημα από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην κυπριακή ομάδα για έναν χρόνο.

Η παρουσίαση του στους εκπροσώπους του Τύπου έγινε το πρωί της Παρασκευής με τον ίδιο να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Ίγκορ τόνισε μάλιστα πως το πρότυπο του είναι ο Ντάνι Άλβες.

«Είμαι χαρούμενος, είναι ένα όμορφο μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τον Γιαννου από τον Αστέρα και η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι πρόκληση για έμενα η παρουσία μου στην ΑΕΚ. Θέλω να παίξω και να πάρω λεπτά. Να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς ωραία πράγματα. Προτιμώ να δείξω την αξία μου στο γήπεδο. Έχω την ταχύτητα και θέλω να προσφέρω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θέλω να δείξω περισσότερα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Νιώθω άνετα εδω και 2-3 μέρες που είμαι στο νησί.

Ξέρω το πρωτάθλημα και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θα δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου και να παίξω για την ομάδα. Αρκετοί παίκτες στην Ελλάδα έπαιξαν εδώ και κάποιοι άλλοι φίλοι μου έπαιξαν εδώ, είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένω να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Ο Dani Alves είναι το πρότυπο μου σε αυτή την θέση. Το μήνυμα μου για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι οτι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και με την υποστήριξη τους μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Ίγκορ Σίλβα.