Διάψευση της Ίντερ για φήμες πώλησης στους Σαουδάραβες της Νιουκάστλ!

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ίντερ τις φήμες που ήθελαν την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της ομάδας.

Διάψευση της Ίντερ για φήμες πώλησης στους Σαουδάραβες της Νιουκάστλ!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ίντερ μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την διοίκηση των «νερατζούρι» να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Σαουδάραβες που απέκτησαν πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νιουκάστλ.

Το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες της Ίντερ εξέταζαν την περίπτωση πώλησης του συλλόγου και βρίσκονταν σε συζητήσεις με αρκετούς «μνηστήρες» που φιλοδοξούσαν να αναλάβουν το «τιμόνι» των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο σύλλογος του Μιλάνου κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με επενδυτές για την μεταβίβαση της ομάδας και υπογράμμισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης της Ίντερ.

«Δεν είμαι μέτοχος της ομάδας, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο και με διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης της ομάδας και δεν υπάρχει καμιά επαφή γι’ αυτό το θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά για το σχετικό θέμα ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα.