Σε οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η φανέλα του Φιρμίνο (vid)

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε και πήρε τη φανέλα του επιθετικού της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, μετά το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ». Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σε οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η φανέλα του Φιρμίνο (vid)

Ένα… ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στην Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διασύρθηκαν από την «αιώνια» αντίπαλό τους με το βαρύ 5-0, με εκατοντάδες μάλιστα οπαδούς να φεύγουν από το «Θέατρο των Ονείρων» αρκετή ώρα πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Μετά το τέλος του ματς, ωστόσο, την στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ πλησίασε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και του ζήτησε την φανέλα του, με τον Βραζιλιάνο φορ της Λίβερπουλ να μην του χαλάει το χατίρι και του την δίνει.

Ο φίλαθλος της Γιουνάιτεντ την πήρε και την έκρυψε πριν τον δουν οι υπόλοιποι οπαδοί της ομάδας του, ωστόσο ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον βίντεο να κάνει αργότερα τον γύρο του κόσμου.

Εν συνεχεία ακολούθησαν πολλά σχόλια από τους οπαδούς της Μάντσεστερ που κατέκριναν τη στάση του συγκεκριμένου φιλάθλου, να πάρει μία φανέλα της μισητής αντιπάλου. Πολύ περισσότερο δε, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε γνωρίσει μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της σε ντέρμπι με την Λίβερπουλ.