Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5: Σόλσκιερ: «Πλησιάζω εκεί που θέλω με τον σύλλογο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εντός έδρας πεντάρα από τη Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5: Σόλσκιερ: «Πλησιάζω εκεί που θέλω με τον σύλλογο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει μόνος του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

«Είναι η πιο μαύρη μέρα που έχω βιώσει ως προπονητής αυτών των παικτών. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί ούτε σε ατομικό, ούτε σε ομαδικό επίπεδο.

Το προπονητικό επιτελείο είναι πολύ καλό, εξαιρετικό, εγώ επέλεξα τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στα τελειώματα μας και όταν δίνεις χώρους σε καλούς παίκτες σκοράρουν.

Χάσαμε 6-1 κόντρα στην Τότεναμ πέρσι, όμως αυτή η ήττα είναι πολύ χειρότερη. Πρέπει να την ξεπεράσουμε γρήγορα και να προχωρήσουμε μπροστά.

Έχουμε φτάσει στον πάτο, δεν θα μπορούσαμε να νιώθαμε χειρότερα από ότι νιώθουμε τώρα. Έχω φτάσει πολύ μακριά, έχουμε φτάσει πολύ μακριά ως ομάδα και τώρα είμαστε πολύ κοντά στο να τα παρατήσουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι πλησιάζω εκεί που θέλω με τον σύλλογο. Είναι το χειρότερο συναίσθημα. Η αίσθηση ότι φτάνουμε στο σημείο που θέλουμε να είμαστε ήταν εκεί. Τις τελευταίες εβδομάδες χτυπήσαμε όμως πάνω σε έναν τοίχο. Δεχθήκαμε πάρα πολλά εύκολα γκολ. Αυτό είναι ανησυχητικό.

Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι ο τρόπος που προσεγγίσω τη ζωή. Αυτός είναι να ξυπνήσω αύριο το πρωί, να κοιτάξω μπροστά, να αξιολογήσω τι έχει συμβεί, τι πήγε στραβά, να κάνω το καλύτερο μου για να περάσω μια δύσκολη περίοδο.

Δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο [για το μέλλον] και ακόμα σκέφτομαι την αυριανή δουλειά — αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση που έχω βρεθεί, η χαμηλότερη, αλλά αποδέχομαι την ευθύνη και αυτή είναι δική μου σήμερα και είναι δική μου να προχωρήσω».