Μπαρτσελόνα: Έξαλλοι οπαδοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Κούμαν! (vid)

Ξέσπασαν κατά του Ρόναλντ Κούμαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, περικυκλώνοντας το αυτοκίνητό του έξω από το «Καμπ Νόου»!

Μπαρτσελόνα: Έξαλλοι οπαδοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Κούμαν! (vid)

Ο αναβρασμός στις τάξεις των φίλων της Μπαρτσελόνα για τη μετριότατη εικόνα της ομάδας σε Ισπανία και Ευρώπη συνεχίζεται και μάλιστα μάλιστα μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο φετινό clasico, δείχνει να οξύνεται επικίνδυνα.

La Liga: Η Ρεάλ πήρε το clasico

Εκατοντάδες οπαδοί των «μπλαουγκράνα» περίμεναν τον Ρόναλντ Κούμαν να τελειώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μετά την έξοδό του από το «Καμπ Νόου» περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Ολλανδού τεχνικού με άγριες διαθέσεις!

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά, η επίσημη Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «βίαιες και περιφρονητικές πράξεις» από την πλευρά των οπαδών, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά τους. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μπαρτσελόνα καταδικάζει δημόσια τις βίαιες και περιφρονητικές πράξεις που βίωσε ο προπονητής μας καθώς έφευγε από το "Καμπ Νόου". Το κλαμπ θα λάβει πειθαρχικά, αλλά και μέτρα ασφαλείας, ούτως ώστε τέτοια ατυχή γεγονότα να μη συμβούν ξανά».