Σουάρες: «Ο Μέσι αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα. 

Σουάρες: «Ο Μέσι αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Θέση πήρε ο Λουίς Σουάρες για το ποιος πιστεύει ότι πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα για φέτος. Ο Ουρουγουανός επιθετικός χωρίς δεύτερη σκέψη ανέφερε το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Αργεντινό ύστερα και από τη συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα ο Σουάρες δήλωσε: «Νομίζω ότι ο Λέο αξίζει την Χρυσή Μπάλα, γιατί είχε μια θεαματική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, παρ' όλο που κέρδισε μόνο το Κόπα ντελ Ρέι με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχει κάνει σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην La Liga, κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα, όπου επίσης, ήταν πρώτος σκόρερ και καλύτερος πασέρ, τον κάνει ακόμα πιο άξιο. Είναι ένα βραβείο που του αξίζει για όσα κατέκτησε ως παίκτης, και έχοντας πάντα κατά νου, πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς αυτό το επίπεδο χρόνο με το χρόνο για τόσον καιρό. Είναι κάτι, σχεδόν αδύνατο. Δεν χρειάζεται απλώς να κοιτάξεις τι έκανες σε ένα χρόνο, πρέπει να δεις τι είναι ως παίκτης, να δεις τι κάνει χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι δεν έχει αντίπαλο».