Αποφυλακίστηκε ο Σεμέδο, τον ανακοίνωσε η Ουέσκα

 Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε φυλακιστεί με κατηγορίες ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση. 

Αποφυλακίστηκε ο Σεμέδο, τον ανακοίνωσε η Ουέσκα

Μετά από περίπου πέντε μήνες κράτησης ο Ρούμπεν Σεμέδο αποφυλακίστηκε και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουέσκα, καθώς δεν είχε μέλλον στη Βιγιαρεάλ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε φυλακιστεί με κατηγορίες ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση. Τελικώς, το δικαστήριο τον αθώωσε και την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας πληρώσει και 30 χιλιάδες ευρώ ως εγγύηση.

Ο 23χρονος συνελήφθη στις αρχές του χρόνου για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων, μεταξύ άλλων. Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο δικαστής τον έστειλε στη φυλακή του Πικασέντ.

Να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ έχει θέσει διαθεσιμότητα τον Σεμέντο, χωρίς να αμείβεται, μόλις λίγους μήνες μετά από την απόκτησή του για 14 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο η συνεργασία τους έληξε μετά από την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Σεμέδο, σύμφωνα με τη δίωξη που του ασκήθηκε, είχε επιτεθεί σε άτομο με όπλο, στην έξοδο ενός κλαμπ και στη συνέχεια το απήγαγε με δύο συνεργούς του.

Ο Πορτογάλος στόπερ ανακοινώθηκε χθες από την Ουέσκα, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πριμέρα ντιβιζιόν του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο 23χρονος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από τη Βιγιαρεάλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ