Δίκη Μπενζεμά: Η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του για να αποφευχθεί η ποινή φυλάκισης

Μετά την πρόταση του Γάλλου Εισαγγελέα για 10 μήνες φυλάκιση στον Μπενζεμά χωρίς αναστολή στην υπόθεση του Βαλμπουενά, οι δικηγόροι του αστέρα της Ρεάλ προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγει... λάδι ο πελάτης τους.

Δίκη Μπενζεμά: Η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του για να αποφευχθεί η ποινή φυλάκισης

Για τρίτη μέρα συνεχίστηκε την Παρασκευή (22/10) η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά και άλλων τεσσάρων για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν να επιβληθεί ποινή 10 μηνών με αναστολή στον Μπενζεμά και την Παρασκευή (22/10) η υπερασπιστική γραμμή του άσου της Ρεάλ ψάχνει με κάθε τρόπο να αθωωθεί ο Μπενζεμά.

«Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των ίδιων των πράξεών του. Το βίντεο το τράβηξε μέσω της σέλφι κάμερας, η γυναίκα δεν έχει δώσει τη συναίνεσή της και δεν γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό αποτελεί εγκληματική πράξη, κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τη δική της πλευρά», είπαν αρχικά οι δικηγόροι του Μπενζεμά και κατέληξαν, ζητώντας την πλήρη αθώωση του πελάτη τους:

«Ο Μπενζεμά έχει πάρει μόνο τρεις κίτρινες κάρτες στην καριέρα του, έχει παίξει μόνο σε δύο ομάδες και συνεχίζει να πληρώνει φόρους στη Γαλλία»...

Την Κυριακή (24/10) αναμένεται να βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου.