Χάνει για καιρό τον Χάαλαντ η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε γνωστό ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετές εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Χάνει για καιρό τον Χάαλαντ η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Σαν να μην έφτανε η ...δύσπεπτη ήττα από τον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ, με 4-0, για το Champions League, η Μπορούσια Ντόρτμουντ χάνει και τον Έρλινγκ Χάαλαντ για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Την άσχημη είδηση για τους «κιτρινόμαυρους» της Βεστφαλίας έκανε γνωστό ο τεχνικός της ομάδας Μάρκο Ρόζε χωρίς ν' αποσαφηνίσει το πότε θα επανέλθει ο Νορβηγός επιθετικός

Ο προπονητής των «μελισσών» υποστήριξε ότι ο Σκανδιναβός αντιμετωπίζει πρόβλημα ξανά στον καμπτήρα του ισχίου του, ωστόσο είναι σε διαφορετικό σημείο σε σχέση με αυτό που τον ταλαιπώρησε προ εβδομάδων, μ' αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 27 ημέρες (χάνοντας 4 αγώνες)

«Ουσιαστικά είναι ο ίδιος μυς απλά είναι διαφορετικό το σημείο. Θα τον χάσουμε για αρκετές εβδομάδες» είπε, μεταξύ άλλων, πριν συνεχίσει:

«Σίγουρα δεν είναι μία καλή κατάσταση για εμάς και ούτε για εκείνον. Θα του παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και θα κάνει την αποθεραπεία του εδώ μαζί μας».

Ο Χάαλαντ αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ ενοχλήσεις και μετά το τέλος του αγώνα ήρθαν τα άσχημα μαντάτα.

Ουσιαστικά ο τραυματισμός του, το πιθανότερο είναι να έχει προέλθει από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει ο 21χρονος Νορβηγός φορ τα τελευταία χρόνια και τώρα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.