Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν πληρωνόμουν μετά τον τραυματισμό μου»

Ο Σουηδός επιθετικός παραχώρησε συνένετευξη στο BBC Sport, στην οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. 

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν πληρωνόμουν μετά τον τραυματισμό μου»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη όσο αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ δεν ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφε υγιής στην αγωνιστική δράση. Παρ' όλα αυτά ο Σουηδός άσος έθεσε ως προσωπικό του στόχο να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επανέλθει στα γήπεδα υγιής, ακόμα και αν χρειάστηκαν μεγάλες θυσίες από μέρους του, όπως για παράδειγμα να αρνηθεί το μισθό του:

«Δεν υπήρχε θέμα συμβολαίου και χρημάτων. Ήταν το ακριβώς αντίθετο. Δεν ήθελα μισθό, τους είπα ότι μπορούν να τον κρατήσουν», δήλωσε ο Σουηδός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ψυχική προσπάθεια που κατέβαλε για να ξαναβρεί τον πραγματικό του εαυτό:

«Όταν ήμουν έτοιμος είπα στον εαυτό ότι δεν είσαι αυτός που πρέπει. Είχαν τον πραγματικό Ζλάταν, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήμουν έτοιμος για εκείνο τον Ζλάταν. Είχα επιλεγεί σε πολλά παιχνίδια, αλλά είπα στον κόουτς ότι δεν βρισκόμουν στο επίπεδο που ήθελα και πως δεν ήθελε να τον απογοητεύσω. Είχα σεβασμό τόσο για τον κόουτς όσο και για τους συμπαίκτες μου. Σηκώθηκα και είπα αυτό, ακόμα και αν είμαι ο Ζλάταν».